Translate

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ανοιξιάτικη διάθεση

 Η άνοιξη είναι η εποχή των χρωμάτων και οι περισσότεροι αισθάνονται πολύ καλύτερα.Εποχή για αλλαγές στα ρούχα και στα αξεσουάρ με ωραία χρώματα. Τα βραχιολάκια που έκανα, τα στέλνω στο http://delfinaki-sunset.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5.htmlγια τις ανοιξιάτικες δημιουργίες.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Δεύτερος κύκλος βραβείων

Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν βραβειάκια στη γειτονιά και είμαι πολύ χαρούμενη ,γιατί δυο φίλες με σκέφτηκαν και μου τα χάρισαν.
  

Το πρώτο, είναι από

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Αβγά με πούλιες

Οι πασχαλινές δημιουργίες συνεχίζονται με μεγάλη όρεξη. Αγόρασα αβγά από φελιζόλ και τα στόλισα με χαντρούλες και πούλιες. Το μόνο που μένει είναι να πάρω κλαδιά και να τα κρεμάσω.
 Σε περιοχές της νότιας Αυστρίας επικρατεί το έθιμο με τα περίτεχνα ζωγραφισμένα αβγά που τα κρεμούν στα κλαδιά των δέντρων,στους κήπους και στις αυλές των σπιτιών.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πασχαλινά στεφάνια

Το Πάσχα είναι μια όμορφη γιορτή,γι'αυτό φροντίζω λίγες μέρες νωρίτερα να έχω στολίσει το σπίτι.
Έτσι ξεκίνησα  δυο στεφανάκια από φελιζόλ, για να κρεμάσω στην είσοδο του σπιτιού.Θα μου πείτε γιατί δύο; Το ένα από την εσωτερική μεριά της πόρτας και το άλλο από την εξωτερική.




Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πασχαλινές δημιουργίες

Καλή εβδομάδα σε όλους!
Το απόγευμα της Κυριακής μαζευτήκαμε μια ωραία παρεούλα και ξεκινήσαμε τις πασχαλινές κατασκευές. Ετοιμάσαμε στεφανάκια και αβγά από φελιζόλ. Το σπίτι γέμισε καρφίτσες και χάντρες, αλλά ήταν τόσο όμορφα που δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα τόσο γρήγορα.
                      Τα στεφανάκια που ετοίμασαν τα παιδιά της παρέας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...